Nio saker att göra på McDonalds när det är dött

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök

Att få sin inkomst genom att jobba för McDonalds kan leda till fattigdom, skär- och brännskador, möjligen också depression och utbrändhet. Allt det här är stora problem, men undervärdera inte heller tristessen, den fruktansvärda ledan och det hjärndödande monotona arbetet. Vad du kan göra på jobbet för att få tiden att gå kommer till stor del avgöras av var du jobbar och hur mycket det är att göra, så här är ett par förslag.

1. Den frusna fallosen

Klassisk underhållning för hela familjen! Ta en våt handduk och forma den som du vill. Penisen är en klassiker och det självklaraste valet, men alternativen är oändliga och bara din fantasi sätter gränser. Sedan lämnar man den i frysen ett par timmar innan du återvänder för att hämta en stor frusen fallos! Ett bra sätt att spexa och underhålla arbetskamrater och kunder.

2. Schack

Ta med ett rese-schack och hitta nån annan på jobbet som vill spela. Göm sedan spelet på ett bra ställe och smit iväg för att göra ett drag när tillfälle ges, meddela sedan din medspelare att du gjort ditt drag och sen är det hans eller hennes tur. En omgång kan räcka ett helt skift och blir gärna riktigt engagerande.

3. Vem har fjång på riktigt?

Detta är ett komplicerat och sofistikerat spel som garanterat roar kollegor och frusterar ledningen. Alla stoppar ner föremål i byxorna medan en annan anställd måste gissa vilken arbetare som har ett äkta stånd och vem som bara har stoppat ner tyg i brallorna. Den här leken är inte bara för pojkarna utan tjejerna kan leka “vem har varit i frysen och vem har bara papper i behån?”. Men tänk på detta: Försök inte övertala någon att leka den här leken om dom inte vill eller känner sig pressade till det. Kommentera aldrig andras kroppar om du tror att det kan tas illa upp eller uppfattas som trakasserier. Då är man helt snett ute. Men att man har respekt för andras gränser behöver inte utesluta flörtande på jobbet. Flörta mer! Mer sex mellan anställda! Se bara till att det är ett gemensamt nöje och aldrig sker på ett sånt sätt att det kan uppfattas som kränkande eller mobbing. Den gamla handboken för McDonalds anställda hade en rad som löd “ McDonalds har inget emot om anställda inleder relationer så länge det inte stör deras arbete. Oj, tack så mycket, exakt hur mycket tror dom här idioterna att dom kan kontrollera oss egentligen?

4. Brick-roulette

Denna lek gör garanterat arbetspasset kortare. En anställd skriver en uppgift på ett pappersunderlägg och lägger det på en bricka, sedan blandar man brickorna och sätter tillbaks dom i högen. Den som först får upp brickan med uppgiften på måste genomföra den. Det kan vara vad som helst – “säg till restaurangchef att han knullar får”, “se så dum ut du kan när du serverar nästa kund”. Den som dragit uppgiften och utfört den får sedan skriva en ny uppgift.

5. Kurragömma

En lek från barndomen som alla kan. Överge helt enkelt din station, helst när det är mycket att göra, och göm dig på den obskyraste platsen av restaurangen du kan komma på. Hitta på nån sanslös ursäkt (“Jag letade efter ketchup på taket”). Efter ett tag kommer chefen att märka att du är borta och leta efter dig. Det är då dina arbetskamraters uppgift att mata chefen med så mycket desinformation som möjligt – “hon gick för att byta sin skjorta!”. Den som längst tid lyckas undvika arbete vinner.

6. Skitsnacksbingo

Denna lek är suverän på arbetsplatsträffar och andra möten på jobbet. Alla får ett kort var med olika standardord från chefen! Till exempel – “möjligheter”, “teamwork”, “familj”, “kundkontakt”, “lönsamhet” och annat banalt skitsnack som cheferna kör mer. Precis som i vanlig bingo så kryssar man av orden allt efter som chefen säger dom. Se gärna till att du visar tydligt att spelar bingo så du kan förmedla ditt förakt och ointresse för deras trista och poänglösa möten.

7. Fyllepoker

Du behöver en kortlek till den här leken. Dra helt enkelt ett kort var, den som drar det lägsta kortet måste ta en rejäl sniff av ett kraftigt rengöringsmedel, efter ett tag kommer stämningen bli mycket roligare på jobbet. Ett alternativ är att ha sprit gömd i omklädningsskåpet, eller tappa upp den öl McDonalds kommer börja sälja. Missbruk hjälper till för att få tiden att gå och kan avvärja den ojämförliga tristessen som är ofrånkomlig med ett sådant meningslöst och förnedrande jobb.

8. Snyggaste transan

Den här leken startade med att några kvinnliga anställda (värdinnor och floor managers) med rätta blev sura över att dom förväntades ha kjol så att den slemmige chefen kan glo på dom när dom böjer sig framåt. Det är diskriminering att tvinga människor att ha vissa kläder pga av sitt kön. Så då är det dags för klädbyte! Det kommer inte dröja länge förrän chefen blir upprörd – “Varför har du en kjol på dig?” “Jag tycker inte att min klädsel ska bestämmas på grund av de könsroller som påtvingas mig.” “ehh, va?” “ Det är diskriminering att vi tvingas ha olika kläder på grund av vårt biologiska kön” “Du ser ut som en fjolla!” “Äsch, det här är väl ingenting, du skulle se min tanga” “ Jävla bögjävel”. Här kan du göra en officiell anmälan om att du trakasseras på grund av din sexualitet, det spelar ingen roll om du är straightare än Ulf Ekman eller en bisexuell femme som är inne på S&M, det är inget som angår dom… Och det är ett bra sätt att få sig ett gott skratt.

9. “Grand Theft Auto”

Och till sist denna lek heter “Grand Theft Auto” och är påhittad av MWR Wales. När det är dags för stänging och är mörkt ute så klär du och en kollega ut er till tjuvar och tar nycklarna till den dyraste bilen som en av cheferna äger och får någon att skrika typ “Din bil blir stulen!”. När dom kutar ut så tar du skämtet så långt du känner för, oavsett om det bara är att starta bilen, eller att köra iväg den en bit och sedan återvända till restaurangen via en bakdörr! Det funkar! En annan kul grej är att när en chef är jävligt stressad ringa från en mobil och säga att du är från den lokala tidningen och du har fått klagomål om spott i burgarna/sexuella trakasserier/svartjobb etc, här kan du också driva på så långt du känner för.


Tidigare publicerad på Kim Müller.Restaurang.jpg


Folket i Mcdonalds resistance workers har satt ihop en underhållande lista på en massa sätt att latja lite på när arbetsdagen gör trögt.
Andra restaurangknegare berättar

Böcker på temat

Film