Sidor som behöver ses över

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
Verkstan3.gif
Är sidan slarvigt skriven? Är upplägget ologiskt o skrymmande? Är sidan full av felaktigheter och tveksamheter? ... Eller är det bara så att du tycker att sidan är värd det dära lilla extra? Oavsett vilket ska du lämpa upp den här så tar vi och fixar den tillsammans. Vi har även en kategori där sidorna taggas: Kategori:Sidor som behöver ses över. Check it!

Skriv gärna en kort presentation av vad som är problemet med sidan och vad som behöver göras. Detaljdiskussion i själva arbetet tar vi på respektive sidas diskussions del.

  • Finska revolutionen - uj uj uj. En av våra mest lästa artiklar är en dassig trotteartikel. Oförlåtligt egentligen. Alltså måste den styras upp så fort som möjligt.
  • Wikin:Projekt - Behöver ju inte vara massiv från början. Men ett smidigt upplägg där lite bra att tänka på vid gemensamma projekt kan listas + erfarenheter. Pågående proejkt kan listas o efterlysas här.
  • Fikarummet - Finns en jävla massa att göra. Minimalistiskt i början då förstås. Bättre växa ur kostymen än att springa omkring i ett tält. Ska la bli lite av ett nav o sluss i wikin. (få rätt specialpages så de blir lätt tillgängliga.)
  • Arbetsförnedringen har en massa trasiga länkar längst ner sedan flytten. Dessa borde läggas in på wikin.