Användardiskussion:Koltrast

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök

Goa uppdateringar runt LKAB. Påar dom på vår twitter också så de får lite mer spridning. https://twitter.com/Polkapinglan --Kurtake (diskussion) 25 februari 2015 kl. 21.23 (CET)

Håller på och pysslar med lite allt möjligt. Tänkte försöka engagera mig i wikin nu! Har försökt märka upp alla artiklar som saknade kategori. Samtidigt jobbar jag på med jätteprojektet som är LKAB strejken!

Härligt! Kul att få en ordentlig genomgång av den strejken. Den är ju central i 70-80-talets vilda strejkvåg :) Har du läst Järhult, Ragnar: Nu eller aldrig? Har för mig att det finns med intervjuer av Elof Luspa och nån mer i strejkkommitten. Gött med katalogeriserandet! --Kurtake (diskussion) 28 februari 2015 kl. 20.18 (CET)

Läst en bok som heter "Strejken" för nåt år sedan men som jag inte fått tummen ur o skrivit in på wikin än. Utgiven 1970 och är full med intervjuver och dokument. Jävligt läsvärd. Ska försöka skriva nåt om den om jag lyckas få losss lite tid. --Kurtake (diskussion) 1 november 2017 kl. 21.46 (CET)