Skillnad mellan versioner av "Hergin, Hans: Bryta sigill"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Roman av Hans Hergin. Boken kretsar kring en kärlekshistoria mellan två unga arbetare på den Småländska landsbygden någon gång under efterkrigstiden. Han är sjöm...')
 
Rad 1: Rad 1:
Roman av [[Hans Hergin]]. Boken kretsar kring en kärlekshistoria  mellan två unga arbetare på den Småländska landsbygden någon gång under efterkrigstiden. Han är sjöman på tillfällig konvalesens i ett skogstorp och hon knogar på ett ungdomsvårdshem. Parallelt med kärleken lurar ärvda konflikter mellan mannen och kvinnans far.  
+
[[Bild:Hergin Hans Att bryta sigill.jpg|frame|right|]]Roman av [[Hans Hergin]]. Boken kretsar kring en kärlekshistoria  mellan två unga arbetare på den Småländska landsbygden någon gång under efterkrigstiden. Han är sjöman på tillfällig konvalesens i ett skogstorp och hon knogar på ett ungdomsvårdshem. Parallelt med kärleken lurar ärvda konflikter mellan mannen och kvinnans far.  
  
 
[[Kategori:Arbetarlitteratur]]
 
[[Kategori:Arbetarlitteratur]]
 
[[Kategori:Böcker]]
 
[[Kategori:Böcker]]
 
[[Kategori:Småland]]
 
[[Kategori:Småland]]

Versionen från 21 november 2020 kl. 20.46

Roman av Hans Hergin. Boken kretsar kring en kärlekshistoria mellan två unga arbetare på den Småländska landsbygden någon gång under efterkrigstiden. Han är sjöman på tillfällig konvalesens i ett skogstorp och hon knogar på ett ungdomsvårdshem. Parallelt med kärleken lurar ärvda konflikter mellan mannen och kvinnans far.