Arbete Gemenskap Politik Krig

Från Polkagriswiki
Version från den 7 maj 2017 kl. 11.40 av Kurtake (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök
"Vi har ingen egendom eller verksamhet vi kan tjäna pengar på, så vi tvingas att sälja vår tid och energi till någon annan. Vi är den moderna arbetarklassen – knegarna."
"Hur många gånger har du inte suttit i tv-soffan och svurit över hur svår 500-kronorsnivån i Jeopardy är? Hur ofta har du inte framstått som obildad på olika tillställningar när dina universitetspolare börjat diskutera flervariabelanalys eller Strindbergs samlade verk? Visst känns det som att du ligger steget efter hela tiden? Då är denna fina allt-i-allo lösning något för dig. I några få enkla steg får du allt du behöver för behärska din vardag."

2006 lanserade polkagris.nu prole.info´s "WORK COMMUNITY POLITICS WAR" i svensk tappning. Då presenterades den i skämtsamma ordalag som "Polkagrisar Education Device" och ackompanjerades av en bild på Magnus Härenstam. Arbete, Gemenskap, Poltik, Krig är ett försök till att i korta ordalag sätta fingret på hur den här världen, och våra liv, funkar och vad vi gör och kan göra föra att förändra den/dem. Den var den första i sitt slag av prole.info men skulle följas av flera andra alster. Det bästa och mest nyskapande är Inga jävla restauranger!.

En lite sämre version (gammal okorrad översättning med tveksam layout) kom ut 2009 men följdes i maj 2010 av en freisch nyutgåva. Texten är ordentligt korrad med ett snyggt omslag. Den ges ut tillsammans med Anarkistiska Studier Förlag.

Vill man läsa den eminenta serien tillhandahåller vi serien en mängd upptänkliga versioner nedan. Vill man ha andra språk är det Prole.info som gäller.

Tillgängliga versioner

  • Förlagan (en riktig gammal version som mer var tänkt som ett bildspel på nätet)

Fixa ett ex

Vi säljer den i vår boklåda till ett billigt pris för den sugne. Den finns även att få tag på de flesta välsorterade näthandlar som kränger upprorisk litteratur.