Skillnad mellan versioner av "Lyxanarkistgerilla"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
m
 
(En mellanliggande version av samma användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
'''konsumtions terrorister, Champagneanarkister''' eller '''lyxanarkistgerilla''' är alla benämningar på de som försöker göra revolution genom att tvinga kapitalismen in i hyperinflation. De vill krossa kapitalismen genom lyxliv och överkonsumtion. De har länge misstänkt att inflationsbekämpning bara är en ursäkt för att kunna hålla lönerna nere och arbetslösheten uppe. Men det är slut med det nu. Underklassen har skaffat sig kreditkort.
+
'''Konsumtions terrorister, champagneanarkister''' eller '''lyxanarkistgerilla''' är alla benämningar på de som försöker göra revolution genom att tvinga kapitalismen in i hyperinflation. De vill krossa [[kapitalism|kapitalismen]] genom lyxliv och överkonsumtion. De har länge misstänkt att inflationsbekämpning bara är en ursäkt för att kunna hålla lönerna nere och arbetslösheten uppe. Men det är slut med det nu. Underklassen har skaffat sig kreditkort.
  
Deras chanser är ungefär lika stora som KPML(r):s. Men de kommer att ha betydligt roligare medan de försöker. Kredit är den dekadenta rebellens bästa vän. Det är gratis pengar, det är kul att konsumera och det leder till ökad inflation. Läs mer om fenomenet på [[Decadent Action]].
+
Deras chanser är ungefär lika stora som [[KFML(r)|KPML(r):s]]. Men de kommer att ha betydligt roligare medan de försöker. Kredit är den dekadenta rebellens bästa vän. Det är gratis pengar, det är kul att konsumera och det leder till ökad inflation. Läs mer om fenomenet på [[Decadent Action]].
  
 
[[Kategori:Snattarkommunismen]]
 
[[Kategori:Snattarkommunismen]]

Nuvarande version från 2 november 2017 kl. 10.08

Konsumtions terrorister, champagneanarkister eller lyxanarkistgerilla är alla benämningar på de som försöker göra revolution genom att tvinga kapitalismen in i hyperinflation. De vill krossa kapitalismen genom lyxliv och överkonsumtion. De har länge misstänkt att inflationsbekämpning bara är en ursäkt för att kunna hålla lönerna nere och arbetslösheten uppe. Men det är slut med det nu. Underklassen har skaffat sig kreditkort.

Deras chanser är ungefär lika stora som KPML(r):s. Men de kommer att ha betydligt roligare medan de försöker. Kredit är den dekadenta rebellens bästa vän. Det är gratis pengar, det är kul att konsumera och det leder till ökad inflation. Läs mer om fenomenet på Decadent Action.