Skillnad mellan versioner av "Kornbluh, Joyce L.: Rebel Voices"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 1: Rad 1:
[[Bild:Kornbluh,_Joyce_L_-_Rebel_Voices.gif|right|thumb]]En antologi om [[IWW]]. Ariklar, pamfletter, bilder, domstolsprotokol, diskussioner, tal och historier.  Varje kapitel och text föregås av en kort introduktion. Personporträtt och historiska skeenden. En historia växer fram, en historia med kamp, ideal och människor. Gemenskap och förföljelse. Seger och fångenskap. Det nya samhället i skalet av det gamla, det nya samhället i våra hjärtan, mellan oss. "An injury to one is an injury to all". Solidarity Forever!
+
[[Bild:Kornbluh,_Joyce_L_-_Rebel|right|thumb]]En antologi om [[IWW]]. Ariklar, pamfletter, bilder, domstolsprotokol, diskussioner, tal och historier.  Varje kapitel och text föregås av en kort introduktion. Personporträtt och historiska skeenden. En historia växer fram, en historia med kamp, ideal och människor. Gemenskap och förföljelse. Seger och fångenskap. Det nya samhället i skalet av det gamla, det nya samhället i våra hjärtan, mellan oss. "An injury to one is an injury to all". Solidarity Forever!
  
 
[[Kategori:IWW]]
 
[[Kategori:IWW]]
 
[[Kategori:Böcker]]
 
[[Kategori:Böcker]]

Versionen från 18 april 2008 kl. 23.12

En antologi om IWW. Ariklar, pamfletter, bilder, domstolsprotokol, diskussioner, tal och historier. Varje kapitel och text föregås av en kort introduktion. Personporträtt och historiska skeenden. En historia växer fram, en historia med kamp, ideal och människor. Gemenskap och förföljelse. Seger och fångenskap. Det nya samhället i skalet av det gamla, det nya samhället i våra hjärtan, mellan oss. "An injury to one is an injury to all". Solidarity Forever!