Skillnad mellan versioner av "Kornbluh, Joyce L.: Rebel Voices"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
m
m
 
(5 mellanliggande versioner av samma användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
[[Bild:Kornbluh,_Joyce_L_-_Rebel|right|thumb]]En antologi om [[IWW]]. Ariklar, pamfletter, bilder, domstolsprotokol, diskussioner, tal och historier.  Varje kapitel och text föregås av en kort introduktion. Personporträtt och historiska skeenden. En historia växer fram, en historia med kamp, ideal och människor. Gemenskap och förföljelse. Seger och fångenskap. Det nya samhället i skalet av det gamla, det nya samhället i våra hjärtan, mellan oss. "An injury to one is an injury to all". Solidarity Forever!
+
[[Bild:Kornbluh, Joyce L - Rebel Voices.gif|right|frame]]En antologi om [[IWW]]. Ariklar, pamfletter, bilder, domstolsprotokol, diskussioner, tal och historier.  Varje kapitel och text föregås av en kort introduktion. Personporträtt och historiska skeenden. En historia växer fram, en historia med kamp, ideal och människor. Gemenskap och förföljelse. Seger och fångenskap. Det nya samhället i skalet av det gamla, det nya samhället i våra hjärtan, mellan oss. "An injury to one is an injury to all". Solidarity Forever!
  
 
[[Kategori:IWW]]
 
[[Kategori:IWW]]
 
[[Kategori:Böcker]]
 
[[Kategori:Böcker]]

Nuvarande version från 27 oktober 2012 kl. 21.57

Kornbluh, Joyce L - Rebel Voices.gif
En antologi om IWW. Ariklar, pamfletter, bilder, domstolsprotokol, diskussioner, tal och historier. Varje kapitel och text föregås av en kort introduktion. Personporträtt och historiska skeenden. En historia växer fram, en historia med kamp, ideal och människor. Gemenskap och förföljelse. Seger och fångenskap. Det nya samhället i skalet av det gamla, det nya samhället i våra hjärtan, mellan oss. "An injury to one is an injury to all". Solidarity Forever!