Skillnad mellan versioner av "Knegarkampanjen"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
'''Knegarkampanjen''' är ett mindre [[trotskism|trotteparti]], bildat i [[Kiruna]] 2009, som haft ett mandat i Kiruna kommunfullmäktige sedan valet 2010. Drog igång under 2009 som en lokal [[Sverigedemokraterna|anti-sd]] kampanj som skulle verka över partigränserna. Det slank in några trottar och resten är som det brukar heta; historia.
+
'''Knegarkampanjen''' är ett mindre [[trotskism|trotteparti]], bildat i [[Kiruna]] 2009. Partiet har haft ett mandat i Kiruna kommunfullmäktige sedan valet året därpå. Det hela drog alltså igång under 2009, då som en lokal [[Sverigedemokraterna|anti-sd]] kampanj som skulle verka över partigränserna. Det slank in några trottar och resten är som man brukar säga; historia.
  
Har sedan starten försökt att [[trotta]] i Gruv 12:an (IF Metal) i Kirunagruvan, men har inte riktigt lyckas med att ta över skiten. Partiet har också försökt att trotta runt bland slaktare i [[Stockholm]] sedan 2015.
+
Har sedan starten försökt att [[trotta|trotta runt]] i Gruv 12:an (IF Metal), men har än så länge inte riktigt lyckas med att vrida facket åt deras håll. Partiet har också sedan 2015 gjort några försök att trotta runt bland slaktare i [[Stockholm]].
  
 
[[Kategori: Svenska trottesekter]]
 
[[Kategori: Svenska trottesekter]]

Versionen från 17 oktober 2018 kl. 17.29

Knegarkampanjen är ett mindre trotteparti, bildat i Kiruna 2009. Partiet har haft ett mandat i Kiruna kommunfullmäktige sedan valet året därpå. Det hela drog alltså igång under 2009, då som en lokal anti-sd kampanj som skulle verka över partigränserna. Det slank in några trottar och resten är som man brukar säga; historia.

Har sedan starten försökt att trotta runt i Gruv 12:an (IF Metal), men har än så länge inte riktigt lyckas med att vrida facket åt deras håll. Partiet har också sedan 2015 gjort några försök att trotta runt bland slaktare i Stockholm.