Skillnad mellan versioner av "Johansson, Henrik: Raya"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'rightRoman av Henrik Johansson utgiven 2018. Berättelsen utspelar sig på en brödfabrik under en samtida (vild) strejkvåg. Samtidigt som huvudper...')
 
 
Rad 1: Rad 1:
[[Fil:Raya.jpg|frame|right]]Roman av [[Henrik Johansson]] utgiven 2018. Berättelsen utspelar sig på en brödfabrik under en samtida (vild) strejkvåg. Samtidigt som huvudpersonen, Raya, och hennes närmsta arbetskamrater pressas av osäkra anställningar och hunsande arbetsledning inspireras de strejkande arbetare på andra arbetsplatser. Närmare dem själva finns solidaritet mellan arbetskamrater, sexuella trakasserier på arbetsplatsen, fackklubbens motvilliga vacklande mellan ordning och solidaritet och familjerelationer som sträcker sig över gränsen mellan arbetskamrater och ledning.
+
[[Fil:Raya.jpg|frame|right]]Roman av [[Henrik Johansson]] utgiven 2018. Berättelsen utspelar sig på en brödfabrik under en samtida (vild) strejkvåg. Samtidigt som huvudpersonen, Raya, och hennes närmsta arbetskamrater pressas av osäkra anställningar och hunsande arbetsledning inspireras de strejkande arbetare på andra arbetsplatser. Närmare dem själva finns solidaritet mellan arbetskamrater, sexuella trakasserier på arbetsplatsen, fackklubbens motvilliga vacklande mellan ordning och solidaritet och familjerelationer som sträcker sig över gränsen mellan arbetskamrater och ledning. En berättelse om hopp och hot på dagens arbetsplatser.
  
 
[[Kategori:Böcker]]
 
[[Kategori:Böcker]]

Nuvarande version från 4 november 2018 kl. 11.52

Raya.jpg
Roman av Henrik Johansson utgiven 2018. Berättelsen utspelar sig på en brödfabrik under en samtida (vild) strejkvåg. Samtidigt som huvudpersonen, Raya, och hennes närmsta arbetskamrater pressas av osäkra anställningar och hunsande arbetsledning inspireras de strejkande arbetare på andra arbetsplatser. Närmare dem själva finns solidaritet mellan arbetskamrater, sexuella trakasserier på arbetsplatsen, fackklubbens motvilliga vacklande mellan ordning och solidaritet och familjerelationer som sträcker sig över gränsen mellan arbetskamrater och ledning. En berättelse om hopp och hot på dagens arbetsplatser.