Skillnad mellan versioner av "Järhult, Ragnar: Nu eller aldrig"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 1: Rad 1:
[[Ragnar Järhult]] har rest runt i Sverige och pratat med arbetare som på olika sätt varit aktiva i vilda strejker. De berättar om strider och slitningar, gemenskap och segrar. Intervjuerna kompletteras med strejkernas bakgrund och händelseförlopp.  
+
[[Bild:Jarhult,_Ragnar_-_nu_eller.gif|right|thumb|"Den största svagheten hos oss arbetare är att vi inte är medvetna om vår styrka. Tänk om alla jobbare kände det. För vi uträttar ju för fan mest när vi ingenting gör. Det är ju den största styrka vi har när vi gör ingenting."]][[Ragnar Järhult]] har rest runt i Sverige och pratat med arbetare som på olika sätt varit aktiva i vilda strejker. De berättar om strider och slitningar, gemenskap och segrar. Intervjuerna kompletteras med strejkernas bakgrund och händelseförlopp.  
  
 
Strejker:  
 
Strejker:  

Versionen från 7 februari 2008 kl. 23.44

"Den största svagheten hos oss arbetare är att vi inte är medvetna om vår styrka. Tänk om alla jobbare kände det. För vi uträttar ju för fan mest när vi ingenting gör. Det är ju den största styrka vi har när vi gör ingenting."
Ragnar Järhult har rest runt i Sverige och pratat med arbetare som på olika sätt varit aktiva i vilda strejker. De berättar om strider och slitningar, gemenskap och segrar. Intervjuerna kompletteras med strejkernas bakgrund och händelseförlopp.

Strejker:

Läs mer: