Diskussion:Toyotism

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök

Går in och ändrar lite detaljer bland annat ordet "ersätter" i inledningen då toyotism i själva verket utvecklar/kompletterar än ersätter fordismen. Tar bort det där om ojämn hastighet efter som det bara rör till.

Sedan är jag lite tveksam till att det bara står "Decentralisering av produktionen", som en punk utan förklaring. Man går ju på en senare punkt in på hur produktionen utlokaliseras på underleverantörer vilket i sig kan ses som en decentraliseing. Min fråga är då kan man inte skippa den där Decentraliseringen av produktionen eller gömmer det sig nått mer bakom de mystiska orden? Och i så fall vad?

Sedan skrev jag Kämpa till sammans som läs mer istället för källa efter som de inte direkt citeras längre när jag nu härjat runt.


Ey verkar som ändringarna inte kommit med? KT! står fortfarande som källa. O sen borde man nog problematisera det hära lite gran. Låter ju lite av artikeln som att det är något allmänt gällande. I verkligheten är det jävligt få företag som praktiserar det hära. Det handlar om ett ideal o kanske om en trend. --Kurtake 6 juni 2007 kl. 21.27 (CEST)


Jepp hade tänkt skriva något utvecklande men det får komma senare eller på nån annans initiativ. Alltså delvis har ju faktiskt mycket av det där fått genomslag. På Volvo är det ju i mångt och mycket så det ser ut. Kanske bortsett från sexismen. --Tattarn 6 juni 2007 kl. 23.22 (CEST)