Diskussion:Militanta arbetsplatsundersökningar

Från Polkagriswiki
Version från den 23 juni 2007 kl. 13.44 av Tattarn (Diskussion | bidrag) (Ny sida: Är det inte många som använt begreppet millitant arbetsplatsundersökning om undersökningar som påförs av utomstående? Har för mig att många av de tidiga Italienska automarxarna gj...)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Är det inte många som använt begreppet millitant arbetsplatsundersökning om undersökningar som påförs av utomstående? Har för mig att många av de tidiga Italienska automarxarna gjorde just detta. Dök upp utanför arbetsplatser med penna och formulär och försökte sammanfatta arbetarkamper för att sedan återföra erfarenheterna. Eller har jag fel? Dessa var ju inte bara akademiker även om många av dem säkert var dessa också. Har läst nån text nån stanns som problematiserar detta med att komma utifrån och härja ska leta efter den.

Tänker mest på att det kanske blir en förenklad syn att säga att det inte är en militant undersökning om den inte utförs av de arbetande (även om det oftast blir minder haveri om man gräver där man står).