Skillnad mellan versioner av "Diskussion:Huvudsida"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
(Ny sida: Skulle inte historiedelen kallas 'Vår historia'? Jag föreslår att vi skapar en meny som länkar vidare till två portalsidor, en för Vår historia och en för Referensverket (eller vad ...)
 
m
Rad 1: Rad 1:
Skulle inte historiedelen kallas 'Vår historia'? Jag föreslår att vi skapar en meny som länkar vidare till två portalsidor, en för Vår historia och en för Referensverket (eller vad vi vill kalla det).--[[Användare:Iammany|iammany]] 19 februari 2007 kl. 18.31 (CET)
+
Skulle inte historiedelen kallas 'Vår historia'? Jag föreslår att vi skapar en meny som länkar vidare till två portalsidor, en för Vår historia (det som nu kallas "Tuff historia") och en för Referensverket (det som nu kallas "Tuffa grupper") (eller vad vi vill kalla det).--[[Användare:Iammany|iammany]] 19 februari 2007 kl. 18.31 (CET)

Versionen från 19 februari 2007 kl. 19.33

Skulle inte historiedelen kallas 'Vår historia'? Jag föreslår att vi skapar en meny som länkar vidare till två portalsidor, en för Vår historia (det som nu kallas "Tuff historia") och en för Referensverket (det som nu kallas "Tuffa grupper") (eller vad vi vill kalla det).--iammany 19 februari 2007 kl. 18.31 (CET)