Skillnad mellan versioner av "Diskussion:Huvudsida"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
m (Ny framsida)
 
(13 mellanliggande versioner av 3 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
Skulle inte historiedelen kallas 'Vår historia'? Jag föreslår att vi skapar en meny som länkar vidare till två portalsidor, en för Vår historia (det som nu kallas "Tuff historia") och en för Referensverket (det som nu kallas "Tuffa grupper") (eller vad vi vill kalla det).--[[Användare:Iammany|iammany]] 19 februari 2007 kl. 18.31 (CET)
+
==Ikon==
 +
Vi behöver iconer. I mindre storlek. Fråga prole om han har kvar alla de små han anv'nde på sin gammla hemsida.
  
Ja, alltså. Tuffa grupper och tuff historia va något jag bara la in för att ha något inlagt...
+
==Robust==
 +
Det är ju inte så många robusta artiklar, alltså blir det missvisande [[Användare:Alven|Alven]]¨
 +
:Beror som sagt vad man lägger i ordet. Framförallt är det ett ord som passar med den övriga texten i presentationen. Minituös korrekthet tar livet av de finaste formuleringar.... I min värld är många av artiklarna ganska robusta iaf. --[[Användare:Kurtake|Kurtake]] 13 februari 2010 kl. 11.53 (CET)
 +
 
 +
==Ny framsida==
 +
Kan vi inte byta framsidan? [[Användare:Alven|Alven]] 30 mars 2010 kl. 17.24 (CEST)
 +
: Jo vars frågan är vad man ska lyfta fram denna gång. Det är ju bra med teman och röd tråd. En George Orwell och han bästa verk, eller kanske [[Bunny]] och hans arbetare i rörelse. Fast två av de böckerna har inte världens mest utförliga artiklar. Finns det något annat som är värt att skylta med? Har ju ett gäng solida Östeuropa gräv men de behöver ju vävas samman o de två stora artiklarna om [[sovjetimperialismen]] borde filas till. Men det är nog inte nåt som blir gjort förns efter somarn.. [[Jan Fridegård]] och hans Lars Hård... Till maj borde man väl skriva ihop nåt om förste maj o hiva upp martyrerna på framsidan.
 +
::Det är du som är mastern här, så du får välja vad som helst men det börjar bli tråkigt att se samma sida varje gång man går in. förresten, vet du hur många besökare wikin har? kan man se det nånstans?
 +
::: Ok, roddar upp något idag. Det enda vi har är ju [[Special:Statistics]]. Där kan man se hur antalet visningar stiger. Säger ju inte så mycket en enskilda besök och så men ger en liten bild av aktiviteten. Som minst brukar det ju vara hundratalet visningar och bra dagar över tusen. Nån gång var det flera tusen. Galet

Nuvarande version från 31 mars 2010 kl. 09.38

Ikon

Vi behöver iconer. I mindre storlek. Fråga prole om han har kvar alla de små han anv'nde på sin gammla hemsida.

Robust

Det är ju inte så många robusta artiklar, alltså blir det missvisande Alven¨

Beror som sagt vad man lägger i ordet. Framförallt är det ett ord som passar med den övriga texten i presentationen. Minituös korrekthet tar livet av de finaste formuleringar.... I min värld är många av artiklarna ganska robusta iaf. --Kurtake 13 februari 2010 kl. 11.53 (CET)

Ny framsida

Kan vi inte byta framsidan? Alven 30 mars 2010 kl. 17.24 (CEST)

Jo vars frågan är vad man ska lyfta fram denna gång. Det är ju bra med teman och röd tråd. En George Orwell och han bästa verk, eller kanske Bunny och hans arbetare i rörelse. Fast två av de böckerna har inte världens mest utförliga artiklar. Finns det något annat som är värt att skylta med? Har ju ett gäng solida Östeuropa gräv men de behöver ju vävas samman o de två stora artiklarna om sovjetimperialismen borde filas till. Men det är nog inte nåt som blir gjort förns efter somarn.. Jan Fridegård och hans Lars Hård... Till maj borde man väl skriva ihop nåt om förste maj o hiva upp martyrerna på framsidan.
Det är du som är mastern här, så du får välja vad som helst men det börjar bli tråkigt att se samma sida varje gång man går in. förresten, vet du hur många besökare wikin har? kan man se det nånstans?
Ok, roddar upp något idag. Det enda vi har är ju Special:Statistics. Där kan man se hur antalet visningar stiger. Säger ju inte så mycket en enskilda besök och så men ger en liten bild av aktiviteten. Som minst brukar det ju vara hundratalet visningar och bra dagar över tusen. Nån gång var det flera tusen. Galet