Diskussion

Från Polkagriswiki
Version från den 24 februari 2007 kl. 13.47 av Raven (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök

Här kan ni diskutera wikin och allt som har med den att göra. För att starta en ny diskussion gör bara en ny rubrik. Och glöm för guds skull inte att signera dina inlägg! Det gör du genom att klicka på redigeringsikonen "Din signatur med tidstämpel" som ligger näst längst ut till höger. För att hålla reda på vem som svarar vem i en diskussion är det också bra att använda sig av indragen text, vilket görs genom att lägga till : i början av raden.

Sidor som är bra att ha

Jag har börjat med att hejdlöst sno sidor (exempelvis Hur man redigerar en sida) från andra wikis, som FZ Wiki och Wikipedia, så att vi inte ska behöva göra om allt från grunden. Det har funkat sådär.. finns mycket kvar att göra.--iammany 23 februari 2007 kl. 18.27 (CET)

Fina ändringar. Börjar det likna nått. Om vi fortsätter i den här stilen är det ju nästan så man kan lansera siten snart.--raven 24 februari 2007 kl. 00.06 (CET)

Öppen/Stäng

På texten som iammany snott så står det att wikin är öppen. Tycker vi ska ändra det till att skriva att wikin är stängd och bara registrerade kan skriva på den, men att om man vill ha konto här så är det bara att fråga. Kan man ju också skriva "regler" för vilka vi vill ha med och liknande... Ungefär så jag skrivit här: Polkagriswiki:Om --raven 24 februari 2007 kl. 13.44 (CET)