Skillnad mellan versioner av "Diskussion"

Från Polkagriswiki
Hoppa till: navigering, sök
m (Ersätter sidans innehåll med 'Här kan ni diskutera wikin och allt som har med den att göra. För att starta en ny diskussion gör bara en ny rubrik. Och glöm för guds skull inte att '''signer...')
Rad 1: Rad 1:
 
Här kan ni diskutera wikin och allt som har med den att göra. För att starta en ny diskussion gör bara en ny rubrik. Och glöm för guds skull inte att '''signera dina inlägg'''! Det gör du genom att klicka på redigeringsikonen "Din signatur med tidstämpel" som ligger näst längst ut till höger. För att hålla reda på vem som svarar vem i en diskussion är det också bra att använda sig av indragen text, vilket görs genom att lägga till ''':''' i början av raden.
 
Här kan ni diskutera wikin och allt som har med den att göra. För att starta en ny diskussion gör bara en ny rubrik. Och glöm för guds skull inte att '''signera dina inlägg'''! Det gör du genom att klicka på redigeringsikonen "Din signatur med tidstämpel" som ligger näst längst ut till höger. För att hålla reda på vem som svarar vem i en diskussion är det också bra att använda sig av indragen text, vilket görs genom att lägga till ''':''' i början av raden.
 
== Sidor som är bra att ha ==
 
Jag har börjat med att hejdlöst sno sidor (exempelvis [[Hur man redigerar en sida]]) från andra wikis, som FZ Wiki och Wikipedia, så att vi inte ska behöva göra om allt från grunden. Det har funkat sådär.. finns mycket kvar att göra.--[[Användare:Iammany|iammany]] 23 februari 2007 kl. 18.27 (CET)
 
 
:Fina ändringar. Börjar det likna nått. Om vi fortsätter i den här stilen är det ju nästan så man kan lansera siten snart.--[[Användare:Raven|raven]] 24 februari 2007 kl. 00.06 (CET)
 
 
==Öppen/Stäng==
 
På texten som iammany snott så står det att wikin är öppen. Tycker vi ska ändra det till att skriva att wikin är stängd och bara registrerade kan skriva på den, men att om man vill ha konto här så är det bara att fråga. Kan man ju också skriva "regler" för vilka vi vill ha med och liknande... Ungefär så jag skrivit här: [[Polkagriswiki:Om]] --[[Användare:Raven|raven]] 24 februari 2007 kl. 13.44 (CET)
 
 
:Go ahead!--[[Användare:Iammany|iammany]] 24 februari 2007 kl. 14.01 (CET)
 
 
Har ändrat lite i navigeringen. Dumpat "Tuff historia" till förmån för "Vår historia" samt ändrat i sidebaren. Själva strukturen verkar ju komma igång lite, nu är det dags att fylla på med innehåll :-) Ska satsa på det nu, mest då i referensverket. --[[Användare:Raven|raven]] 25 februari 2007 kl. 20.17 (CET)
 
 
 
== Bilder och thumbs ==
 
Varför funkar det inte med thumbs? Bilderna funkar ju, men när jag lägger in som thumbs vill dom av någon anledning inte ladda.--[[Användare:Iammany|iammany]] 24 juni 2007 kl. 14.12 (CEST)
 
 
: Det är flera bildfunktioner som inte verkar funka. Att rezisa dem funkar inte heller. Nu måste man lägga in bilden i denstorlek som ska användas i den specifika artikeln... o det är ju dumt omman vill ha lite högre upplösta bilder som kan användas i olika sammanhang o format. --[[Användare:Kurtake|Kurtake]] 24 juni 2007 kl. 16.09 (CEST)
 
 
 
== Ordlista? ==
 
Jag har funderat en del på om vi kanske skulle påbörja en ordlista, som komplement till referensverket. Jag tänker mig alltså en enskild sida med kortare förklaringar på både politisk-filosofiska begrepp och "vanliga svåra ord". Finns det en risk att det blir överflödigt? Vad tycker ni? Generation online har också gjort likadant: http://www.generation-online.org/other/definitions.htm --[[Användare:Iammany|iammany]] 8 juli 2007 kl. 12.48 (CEST)
 
 
Tycker det är en bra idé. Vi kan ju hålla den så koncis och funktionell som möjligt.--[[Användare:Zerkalo|Zerkalo]] 8 juli 2007 kl. 21.12 (CEST)
 
 
Bra idé. --[[Användare:Raven|raven]] 8 juli 2007 kl. 23.45 (CEST)
 
 
 
== Offentliggöra ==
 
Nu måste det väl vara dags att offentliggöra wikin? Innehållsmässigt tycker jag att vi har tillräckligt. Det är som jag ser det bara layouten som behöver piffas upp något, t ex snygg logo och möjligen ett annat skal. Vad säger ni?--[[Användare:Iammany|iammany]] 19 juli 2007 kl. 17.26 (CEST)
 
 
: Håller på å leker lite med logga. Det ska inte se ut som det gör nu. Det kanske är bäst med en liten cirkellogga o inget som tar så mkt plats. Ska lägga in en stöt i slutet av helgen.
 
 
: Sen har vi inte ordentligt rett ut namn och sånt. Jag ser inte att den kan heta polkawikin el dylikt. Vi måste nog ta en diskussuion om detta. Vad den ska heta ligger ju lite på hur vi ser på det hära projektet.
 
 
: För min del handlar detta om ett sätt att sammla kunskap och erfarenheter om vår historia och samtid. Denna form (Wikin)låter oss möta varandra i ett gemensamt kunskapande jag ser som grymt kreativt. När det sedan skall bjudas in folk som skall delta så känner iaf jag att jag vill känna dessa och veta att de är med av ett genuint skaparintresse.
 
 
: Vad menar du när du säger offentliggöra? Dumpa ut på en massa forum o föra en massa liv eller bara börja sprida den bland bekanta? --[[Användare:Kurtake|Kurtake]] 19 juli 2007 kl. 21.32 (CEST)
 
 
::Jag menar bara att öppet börja länka till den. Inte nödvändigtvis att vi låter vem som helst registrera. Innan vi tillåter det bör vi nog vara fler som är aktiva administratörer/moderatorer som kan se till så att wikin inte saboteras.--[[Användare:Iammany|iammany]] 19 juli 2007 kl. 21.54 (CEST)
 
 
:::Varför kan den inte heta polkawikin? Och angående nya användare så ska man naturligtvis ha koll på vilka det är och inte bjuda in vem som helst.--[[Användare:Raven|raven]] 19 juli 2007 kl. 22.54 (CEST)
 

Versionen från 24 oktober 2007 kl. 23.14

Här kan ni diskutera wikin och allt som har med den att göra. För att starta en ny diskussion gör bara en ny rubrik. Och glöm för guds skull inte att signera dina inlägg! Det gör du genom att klicka på redigeringsikonen "Din signatur med tidstämpel" som ligger näst längst ut till höger. För att hålla reda på vem som svarar vem i en diskussion är det också bra att använda sig av indragen text, vilket görs genom att lägga till : i början av raden.